Σας καλοσωρίζουμε στη νέα μας ιστοσελίδα !
 
Η εταιρία ALCOMA A.E.  δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα εισαγωγών και χονδρικής διάθεσης χρηστικών ειδών, ειδών δώρου και σπιτιού.
Εξειδικεύεται στην εισαγωγή και διάθεση μεταλλικών κουτιών άριστης ποιότητας, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, σχημάτων και διαστάσεων, κατάλληλα για τρόφιμα και για πολλές άλλες χρήσεις. Εισάγει και διαθέτει πορσελάνινα είδη όπως τσαγιέρες, κούπες και φλιτζάνια σε προσεγμένη συσκευασία δώρου, δίσκους, σουβέρ και σουπλά, καθώς και τσάντες από ανακυκλώσιμο ή ανακυκλωμένο υλικό. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα μας και να κάνετε την παραγγελία σας online. Αν θέλετε μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για να επισκεφθείτε το εκθετήριο μας.
 
Η εταιρία μας συμμορφώνεται με το πρότυπο ELOT EN ISO 9001:2008. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
 
Επίσης, η εταιρία ALCOMA A.E. με εμπειρία 40 ετών και αντιπροσώπευση εξειδικευμένων μεγάλων διεθνών παραγωγών αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της βιομηχανίας, καθώς αντιπροσωπεύει, εισάγει, εξάγει και εμπορεύεται πρώτες ύλες, πυρίμαχα και μονωτικά δομικά υλικά και εξαρτήματα για βιομηχανικές χρήσεις. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.